Of je nog in behandeling bent of na de behandeling, bewegen is belangijk voor lichaam én geest. Het kan helpen bij vermoeidheid, angst en depressie, maar ook om je uithoudingsvermogen en spierkracht te behouden tijdens de behandeling of juist op te bouwen na de behandeling. 

Bij Anna’s huis bieden we verschillende soorten beweging aan. Allemaal op jou eigen niveau en tempo.

Aqua fitness
Aqua fitness wordt gegeven in het warme therapiebad in Zaangolf. Zwemmen in het warme water geeft ontspanning en tegelijkertijd ben je in je eigen tempo je conditie aan het opbouwen

Wandelen
Wandelen met een wandelcoach biedt ontspanning. Je bent lekker buiten aan het lopen, alleen of samen met anderen en de wandelcoach. En je houdt ook nog eens je conditie op peil.

Looptraining
Looptraining is heerlijk buiten bewegen op je eigen tempo, er wordt rekening gehouden met je conditie en er wordt aan je conditie gewerkt.

Easy outdoor training
De easy outdoor training is een buitentraining waarbij spierversterkende oefeningen worden gedaan. De training biedt ook ontspanning, doordat je tussendoor ook wandelt.

Oncofitness
Oncofitness is een programma van 13 weken bij oncologische fysiotherapie. Tijdens deze weken wordt er gewerkt aan het versterken en opbouwen van je conditie onder begeleiding van een fysiotherapeut.