Anna’s huis is een (na)zorgcentrum, waaronder een van de functies een inloophuis is, maar waar ook fysieke activiteiten en coachingssessies worden aangeboden. Hier kun je zonder afspraak binnenlopen voor een kop koffie of thee. Wij kunnen je helpen om in contact te komen met lotgenoten of het verkrijgen van deskundig advies en hulp bij het leven met kanker.

Anna’s huis heeft een team dat bestaat uit een kleine professionele staf, zelfstandig gevestigde professionele hulpverleners en goed getrainde vrijwilligers, die zelf ook vaak ervaringsdeskundig zijn. Zij bieden allen psychosociale zorg. De stichting wordt bijgestaan door een bestuur en een adviesraad die bestaat uit prominente, veelal ervarings- en ervaren deskundigen gevraagd en ongevraagd advies geven aan het bestuur. Alle ruim 70 vrijwilligers werken onbezoldigd, slechts 2,2 fte krijgt een salaris, maar werken daarnaast ook nog mee als vrijwilliger.

Anna’s huis is opgericht op 28 februari 2017 onder KvK nr 68181310, RSIN857335054.

Gastvrouwen en gastheren

Onze gastvrouwen en gastheren zijn een belangrijke spil in Anna’s huis. Zij verwelkomen de gasten, zijn betrokken en zorgen voor een huiselijke sfeer. Samen met de gasten bekijken ze welke zorg er nodig is. Momenteel bestaat het team van betrokken vrijwilligers uit 45 gastvrouwen en gastheren. Zij hebben allemaal een IPSO (inloophuizen psychosociale oncologie) opleiding gehad om u nog beter te kunnen begeleiden.

Heb je interesse om ons te steunen als vrijwilliger? Dan ontvangen wij graag een beknopt CV en jouw idee hoe je ons zou willen helpen.