Anna’s huis biedt steun en helpt iedereen, en dus ook jou medewerkers om weer in hun kracht te komen op een manier die bij hen past na het krijgen van kanker. De bijdrage van bedrijven is onmisbaar om ons werk te kunnen voortzetten.

Je kunt ons op diverse manieren helpen, bijvoorbeeld door het geven van een donatie, vrijwilliger te worden, in natura te sponsoren, mee te doen aan ‘Zaanse evenementen die Anna’s huis steunen’ of zelf een actie te organiseren. We zijn blij met alle donaties, groot of klein. Want elke donatie telt om er niet alleen te zijn voor mensen met kanker, maar het ook te blijven!

Doneer

Met jouw gift kunnen we ondersteuning bieden bij kanker. Groot of klein, eenmalig of structureel, elk bedrag is welkom!


Geef met uw bedrijf

Bedrijven kunnen hun betrokkenheid bij kanker laten zien door ons te steunen met een financiële gift of door sponsoring in natura. In ruil komt het logo op de website te staan en op de sponsorborden in Anna’s huis.

Kom in actie

Organiseer een actie of evenement en zamel geld in. Of  het bedrijfsuitje inzetten voor een goed doel? Wij gaan graag met je hierover in gesprek en bekijken de mogelijkheden tot teambuilding waarbij de opbrengst voor Anna’s huis is.