Wil jij ons steunen als vrijwilliger?
Wij zijn op zoek naar gastvrouwen en -heren die 1 of meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn voor de ontvangst van onze gasten in onze inloophuiskamer maar ook voor ondersteuning tijdens bijeenkomsten en evenementen. Ook zoeken wij vrijwilligers voor diverse andere taken binnen Anna’s huis, zoals PR-taken, administratieve taken en activiteitenbegeleiding.

Wat kun je brengen als gastvrouw of -heer?
Bij Anna’s huis ben je er primair voor de gasten en kom je als gastvrouw of -heer in contact met mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven. Je kunt goed luisteren zonder ‘zelf in te vullen’, voelt betrokkenheid en je zet altijd de wens van de gast voorop. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid en humor, ben je zelfstandig werkend en kun je improviseren en ben je praktisch ingesteld.

Heb je zelf te maken gehad met kanker? Het is uiteraard een pré als je uit eigen ervaring weet wat de impact van kanker is. Een training hoe te luisteren en inschatten wat iemand vraagt is onderdeel van de opleiding tot gastheer- of vrouw. Verder zoeken wij met name mensen uit de zorg, maar ook mensen met veel levenservaring die goed kunnen luisteren zijn welkom voor een kennismakingsgesprek.

Andere vrijwilligerstaken
We zijn naast gastvrouwen en -heren ook op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen op het gebied van PR en communicatie, social media, administratie / secretariaat, netwerkers voor de sponsorcommissie en vrijwilligers die activiteiten kunnen begeleiden. Heb jij ervaring op 1 van deze gebieden en heb je 1 of meerdere dagdelen per week tijd? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat heeft Anna’s huis te bieden?
Als vrijwilliger ben je enorm van waarde en we streven er naar je ook iets terug te geven. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer, en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via intervisie, verdiepende trainingen en vrijwilligersbijeenkomsten. Op zoek naar een nieuwe bestemming in je leven? Vrijwilligerswerk wordt zeer gewaardeerd en helpt bij het vinden van nieuwe netwerken en werk.

Vrijwilliger worden?

We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!