Opendag Anna’s huis

Zaterdag 3 februari 2024 | 11.00 – 14.00 uur

Wij openen op zaterdag 3 februari van 11.00 tot 14.00 uur onze deuren voor een speciale Opendag in het kader van Wereldkankerdag. Het evenement zal worden opgeluisterd door een intiem huiskamerconcert van Maarten Peters. En tegelijkertijd krijgen bezoekers de mogelijkheid om binnen te kijken en te horen wat wij kunnen betekenen voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker. Als kers op de taart openen we graag onze deuren na onze recente inpandige verbouwing. 

Programma hoogtepunten: 

  • 12:00-12:30 uur Huiskamerconcert Maarten Peters: Geniet van de prachtige muziek van Maarten Peters, die met zijn ontroerende teksten en betoverende melodieën een speciale sfeer zal creëren.  
  • Onthulling van het vernieuwde Anna’s huis: Ontdek na de recente verbouwing het vernieuwde interieur en ervaar de verbeteringen die zijn aangebracht om de akoestiek te verbeteren en de warme en gastvrije sfeer van Anna’s huis te ervaren. 
  • Informatieve rondleidingen: Leer meer over de verschillende activiteiten en bijeenkomsten die aangeboden worden in Anna’s huis. 
  • Ontmoeting met onze deskundige vrijwilligers: Spreek met onze deskundige en ervaren vrijwilligers, zoals gastvrouwen en -heren, activiteitenbegeleiders en professionals die klaarstaan om vragen te beantwoorden over de ondersteuning die wij kunnen bieden aan iedereen die te maken heeft, of heeft gehad, met kanker, zelf of als naaste.  
 

Over Maarten Peters:

Maarten Peters Maarten Peters is sing-and songwriter en schrijft liedjes voor zichzelf en voor andere grote Nederlandse artiesten. Daarnaast heeft hij maatschappelijke goede doelen geadopteerd en is hij een muzikale kracht bij Alpe d’HuZes, Voor deze stichting die, voor KWF Kankerbestrijding elk jaar in Frankrijk met 5000 deelnemers de Alpe d’Huez bedwingt in de strijd tegen kanker, schreef Maarten diverse liedjes waarvan ‘Het Alpe d’HuZes-lied’, ‘Dichter bij de hemel kom ik niet‘ en ‘Hoop’ de bekendste zijn. Maarten heeft eerder bij zusterhuis Huis aan het Water een prachtig lied ten gehore gebracht en 3 februari zal hij een huiskamerconcert geven voor Anna’s huis. 

Datum: Zaterdag 3 februari 2024 

Tijd: 11:00 – 14:00 uur 

Locatie:  Anna’s huis, Centrum voor leven met en na kanker Zaanstreek, Zorgboulevard, Koningin Julianaplein 18, 1502 DV Zaandam